Szombat, 2024-04-13, 0:51:06 AM
Üdvözöllek Vendég

A csevego.net fóruma

Belépési gondok


Java gondok kijavítása - Leírás készítette: asd_
Java gondok kijavítása
Leírást készítette: asd_

Üdvözöllek látogató!
Ezt a részletes leírást a Csevegő.net Chat-hez készitettem el. Remélem ez a részletes leírás jobban segítséget tud majd nyújtani minenkinek. :-)

Első gyakori probléma (lehet) ha be szeretnénk lépni a Chatre és egy ilyen kék háttér fogad bennünket:

Ennek kijavítása a következő. Lehet, hogy van java a számítógépünkön csak már régi. A következő linken megnézheted jelenlegi java verziódat számítógépeden: http://www.users.ininet.hu/tomii/java_ellenorzese.php ha nem talál az oldal javat akkor kattintsunk erre a linkre és töltsük le: http://java.com/en/download/index.jsp
Letöltés és számítógépre való sikeres telepítés után indítsuk újra a böngészőnket és utána már (elvileg) jól fog működni a Chat.

A java betöltése közben valami blocked üzenetet kaptam. Mi lehet a gond?

Sajnos az új Java verzió blokkolja a chatet, de ez is orvosolható, ha követed az alábbi lépéseket / leírásokat.

Első lépésként kattintsunk a Start gombra!Második lépésként kattintsunk a Minden programra!Harmadik lépésként keressük meg a Java-t. Ott 5 lehetőség közül lehet választani, de nekünk a Configure Java-ra kattintsunk rá!Ekkor feljön ez az ablak. Felül keressük meg és kattintsunk a Security gombra!Ezek után állítsuk a csúszkát Medium állásba, utána pedig kattintsunk az Apply (Alkalmaz) gombra!És ezek után már működnie kell a Chatnek. Ha mégsem így történne akkor ismét nyissuk meg ezt az ablakot és azon belül a Security fület.
Kattintsunk az 'Edit Site List...'re!Azután kattintsunk rá az 'Add' gombra!Location: részbe adjuk meg a Chat webcímét ahogy a képen is látható: http://www.csevego.net ha ez megvan az 'Add' gombra kattintsunk rá! Ezután felfog jönni egy ablak.Ennek az ablaknak kell majd feljönni. ha ez így van akkor kattintsunk a 'Continue' gombra!És ezek után frissítsük a böngészőnket és most már valóban működnie kell a chatnek. Ha még mindig makacskodik, akkor www nélkül írd be az url címet. Ha ez még most sem működne, akkor írj nekem a fent található e-mail címre!
Belépés
Keresés
Üzenőfal
Barátaink:
 • Magyarország dióhéjban
 • Unicita kedvencei
 • hardapa világa
 • Csevegő.net
 • Gasztrokalóz
 • A Süticsapat weboldala
 • Statisztika

  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0
  Copyright MyCorp © 2024 |